RETOURNEREN

Mrs.Multitask accepteert een annulering, op welk tijdstip dan ook, voorafgaand aan de verzending. Annulering dient per mail plaats te vinden. Uitzonderingen hierop zijn accessoires die op maat gemaakt worden. Dit geldt voor items die in een andere afmeting of kleur worden besteld dan het aangebodene op onze website. Voor accessoires op maat vragen we een aanbetaling van 50% van de totaalprijs. Als de bestelling geannuleerd wordt nadat de aanbetaling is gedaan, kan de aanbetaling niet meer gecrediteerd worden. 

Voor retourneren of ruilen gelden de volgende procedure: 
Je stuurt voorafgaand een e-mail via info@mrsmultitask.nl met daarin het artikel dat je wilt ruilen of retourneren, je naam, woonplaats en rekeningnummer. Het ruilen/retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. 

Je verstuurt het ongebruikte artikel, met een kopie van uw factuur in de originele verpakking terug naar : 
Mrs.Multitask
Hugo de Grootsingel 8
1277 CE Huizen

Het terug te sturen product moet voldoende gefrankeerd zijn en het risico bij verzenden ligt bij jou als klant. 
Mrs.Multitask zal het aankoopbedrag (zonder de gemaakte verzendkosten) binnen 7 dagen na ontvangst van het artikel op je rekening terugstorten. 
Mrs.Multitask behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag aan je terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of is beschadigd. 

 

© 2019 - 2021 Mrs.Multitask | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel