WE GAAN BEGINNEN!

Na een hele week buffelen zijn we er klaar voor: de verbouwing van onze Gooische stulp! We hebben ons huurhuis bewoonbaar gemaakt en daar zit ik nu heerlijk op de bank. Met behulp van hele lieve vriendinnen is het huis opgeruimd en schoongemaakt. En nadat mijn schone mama als een CIFwarrior door het huis is gegaan, durf ik zelfs de vloer van de badkamer te likken! Deze lieverd heeft schoonmaken tot absolute kunst verheven. En na deze week weet ik het antwoord op bijna alle problemen: liefde, geduld en ladingen schoonmaakazijn. En mijn schoonmoeder heeft van dat alles gelukkig meer dan genoeg.

Dankzij mijn allerliefste, hilarische, hardwerkende broers (en zoek je verhuisdozen, inpakfolie, giga vuilniszakken en de rest check @Pellikaan ) is de Hugo helemaal leeg. Tenminste, de benedenverdieping is volledig gestript. De huisraad verhuisd, de keukenfrontjes er af, de vloer eruit en de garage helemaal leeg. In de badkamer is geen douchegel meer te vinden en de wc is kaal. Kortom; ready to rumble!

Maar wat gaan we nou precies doen? Of beter gezegd, wat hebben we samen met de architect bedacht en gaat de aannemer uitvoeren? Gelukkig, want dat is een vak joh! 

Mocht je de vorige blogs gelezen hebben, dan weet je dat we de badkamer en de wc toen we hier kwamen wonen niet hebben vernieuwd. Hoog tijd dus! Beneden is de woonkamer aan de kleine kant voor een gezin met 3 opgroeiende boys. Dus tekende de architect @LJW Architectuur een woonkamer met 3 ruimtes: een keuken met hele grote eetkamer, een afsluitbare (!) tv/chill kamer en een rustige tuingerichte kamer (driewerf hoera).

Eetkamer

Uitgebouwde tuinkamer

TV/chill kamer

Dat betekent dat de garage bij de woonkamer wordt betrokken en er aan de achterkant moet worden uitgebouwd. Maar that’s not all folks! Je moet een beetje je best doen om 3 maanden ergens anders te wonen ;-)

Inmiddels hang ik nu als een geplette visstick op de bank en ga ik mijn bed op zoeken. De volgende keer vertel ik je alles over materiaalkeuze, bijzondere eyecatchers en laat ik je zien welke moodboards ik per kamer heb gemaakt! Leukleuk! Over en uit. Waterpas.

 

© 2019 - 2021 Mrs.Multitask | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel